Bugun...


Verdiği sözü tutan bir anlayışla....
Tarih: 03-02-2024 00:06:12 Güncelleme: 03-02-2024 00:14:12 + -



facebook-paylas
Tarih: 03-02-2024 00:06

Verdiği sözü tutan bir anlayışla....

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Memur – Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Altınoluk Derneği ve Sıla Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretler sonrasında bir açıklama yapan Uluçay, “Bizler verdiği sözü tutan, gerçekleştiremeyeceği hiçbir vaatte bulunmayan bir anlayışla hizmet ediyoruz. Allah’ın izniyle bu anlayışla birlikte daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Ziyaretler sonrasında bir açıklama yapan Uluçay, “Öncelikle belirtmek isterim ki sivil toplum kuruluşlarımızın ve sendikalarımızın görüşleri bizim için son derece değerli. Her kesiminden vatandaşlarımızın beklenti ve taleplerini dinlemek, şehrimizi daha da iyi bir noktaya getirmek adına önemli bir husus. Bizler AK Parti’mizin kurulduğu günden bugüne kadar hemşehrilerimizin huzur ve refahını sağlamak adına her zaman daha iyiyi yapmak için çalıştık gayret ettik. Yeni dönemde de sizlerin destekleriyle yerel kalkınma ve refah seviyemizi daha da yükselteceğiz. Geleceğin şehirlerini inşa eden bir belediyecilik vizyonundan taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz” dedi. 

Uluçay sözlerine şöyle devam etti; Stratejik bir yönetim anlayışıyla kentsel dönüşümden altyapıya, sosyal belediyecilikten kültür politikalarına, turizmden yerel kalkınmaya, hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projelerimizi istişare ile hep birlikte gerçekleştireceğiz. Zaten ortaya koyduğumuz hizmetlerle AK Parti Belediyeciliği’nin farkını göstererek, gayretle çalıştık. Bir ekole dönüşen bu anlayışı daha ileriye taşımak için daha çok çalışıp daha çok vizyon projeleri hayata geçireceğiz. Bizler verdiği sözü tutan, gerçekleştiremeyeceği hiçbir vaatte bulunmayan bir anlayışla hizmet ediyoruz. Allah’ın izniyle bu anlayışla birlikte daha yapacak çok işimiz var.

 




Bu haber 15312 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI